ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Denim time: 5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουλίου 2023

Denim time: 5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου
Instagram/tinvcb
Για να μη βαρεθείς το τζιν παντελόνι σου, συνδύασέ το με 5 cool διαφορετικούς τρόπους

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ένα από τα αγαπημένα μας και φυσικά το πιο πολυφορεμένο κομμάτι της ντουλάπας μας. Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι το φοράς το τζινάκι σου, απλά με διαφορετικά σεταρίσματα. Καλό είναι όμως να αποφεύγουμε τα πιο χοντρά και σκληρά τζιν υφάσματα το καλοκαίρι, δεν είναι ούτε πρακτικά, ούτε αισθητικά ταιριάζουν με την εποχή.

Εφόσον λοιπόν το τζιν παντελόνι σου το έχεις φορέσει πάρα πολλές φορές, λογικά θα έχεις δοκιμάσει και τους περισσότερους στιλιστικούς συνδυασμούς με τα κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Άρα αυτό τι σημαίνει; Το βαρέθηκες; Θα συνεχίσεις να φοράς τα ίδια και τα ίδια looks; Φυσικά και όχι, για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τους 5 cool τρόπους για φορέσεις το τζιν παντελόνι σου διαφορετικά αυτό το καλοκαίρι. Κράτα σημειώσεις και συνέχισε να φοράς το τζιν παντελόνι σου περήφανα!

1. Τζιν με τζιν και chunky σανδάλια

2. Top με φουσκωτά μανίκια και μπαλαρίνες

3. Χρωματιστό t-shirt με mary janes

4. Floral κορσές με λεπτοκομμένα σανδάλια

5. Lingerie top με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πιο κομψές ολόσωμες φόρμες για όλη την ημέρα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.