ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βαρέθηκες τα παντελόνια; Τα 6 φορέματα που ήρθαν για να πάρουν τη θέση τους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουλίου 2023

Βαρέθηκες τα παντελόνια; Τα 6 φορέματα που ήρθαν για να πάρουν τη θέση τους
Instagram/blancamiro
Παντελόνια Vs. Φορέματα

Η αλήθεια είναι ότι το παντελόνι είναι η καθημερινή μας επιλογή -για την πλειοψηφία των γυναικών τουλάχιστον. Είναι βολικό, σου δίνει ελευθερία κινήσεων και δημιουργεί όμορφα looks, εφόσον μπορεί να σεταριστεί με πολλά κομμάτια. Αλλά πες την αλήθεια, μήπως βαρέθηκες λιγάκι να φοράς συνέχεια παντελόνια;

Υπάρχει μια γενική τάση προς το φόρεμα και τη φούστα τις τελευταίες σεζόν, μια ροπή προς τη θηλυκότητα, μια διαφορετική θηλυκότητα, πιο δυναμική και πιο αιχμηρή. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η εναλλακτική του φορέματος είναι ιδανική. Είναι άνετο, ευκολοφόρετο, δροσερό και μικραίνει τον όγκο της βαλίτσας, εφόσον παίρνεις λιγότερα κομμάτια.

Εμείς διαλέξαμε τα πιο cool καλοκαιρινά φορέματα και στα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Δοκίμασε και εσύ να αφήσεις λιγάκι στην άκρη το παντελόνι σου και να επιλέξεις ένα καλοκαιρινό φόρεμα, ακόμα και αν δεν το βαρέθηκες ακόμη.

1. Το άνετο πλεκτό

2. Το χρωματιστό με τα κουμπιά

3. Το μακρυμάνικο crochet

4. Το floral slip

5. Το μεταξωτό στράπλες

6. Το 70's halter neck

Δες τα πιο σικάτα κόκκινα φορέματα του καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.