ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λευκό πουκάμισο σε κάθε ηλικία - 4 κομψά summer looks, που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιουλίου 2023

Λευκό πουκάμισο σε κάθε ηλικία - 4 κομψά summer looks, που θα λατρέψεις
Instagram/zinafashionvibe
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο όσο χρονών και να είσαι

Διαχρονικό, κλασικό, cool, κομψό και πολλά ακόμα επίθετα μπορούν να χαρακτηρίσουν το λευκό πουκάμισο. Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, διότι συνδυάζεται με πάρα πολλά κομμάτια και φοριέται σε διαφορετικές περιστάσεις ανάλογα με το look. Φυσικά και το λευκό πουκάμισο δεν έχει ηλικία.

Μπορείς να το φορέσεις και να το αναδείξεις σε όλες τις φάσεις της ζωής σου, από μικρό παιδί, μέχρι ώριμη γυναίκα. Εμείς επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε στην παρακάτω λίστα, 4 σικάτα καλοκαιρινά looks με λευκό πουκάμισο, τα οποία αντιπροσωπεύουν καλύτερα την κάθε ηλικία. Προφανώς και μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των εικόνων στις ηλικίες, αλλά αυτό αν γίνει, θα γίνει σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ.

20+

Δοκίμασε να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο με ένα κοντό χρωματιστό σορτσάκι, αλλά βάλ' το από μέσα. Συνδύασέ το με strappy φλατ σανδάλια και μια τσάντα ώμου σε ταιριαστούς χρωματισμούς και είσαι έτοιμη.

30+

Φόρεσε το λευκό σου tank top και συνδύασέ το με ένα υφαμάτινο ριγέ παντελόνι. Ρίξε από πάνω το πουκάμισο και φόρεσε τα φλατ σανδάλια σου μαζί με μια oversized τσάντα.

40+

Συνδύασε τη μεταξωτή midi φούστα σου με ένα ασορτί minimal bandeau. Φόρεσε το λευκό πουκάμισο από πάνω και δέσ' το στη μέση. Στη συνέχεια σέταρε με φλατ σανδάλια και ψάθινη τσάντα.

50+

Δοκίμασε να φορέσεις την εκρού βερμούδα σου με ένα λευκό top από μέσα και να ρίξεις ανοιχτό το πουκάμισο από πάνω. Συνδύασέ το με λευκές μαλακές μπαλαρίνες και mini τσάντάκι στους ίδιους χρωματισμούς.

Δες στην παρακάτω gallery, τα πιο σικάτα μεταλλικά πέδιλα και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.