ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στο look σου; 5 στιλάτοι τρόποι, που πρέπει να δοκιμάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιουλίου 2023

Θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στο look σου; 5 στιλάτοι τρόποι, που πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram/blancamiro
5 έξυπνα και στιλάτα looks με λίγο χρώμα παραπάνω από όσο έχεις συνηθίσει

Αγαπάς το quiet luxury και ορκίζεσαι στα minimal looks των Σκανδιναβών, ενώ λατρεύεις την απλότητα και την κομψότητα των Γαλλίδων. Όλη αυτή η μονοχρωμία, όμως κάπως σε έχει κουράσει και θέλεις να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου και στα σύνολά σου.

Φυσικά και αυτό αν γίνει απότομα, δηλαδή φορέσεις ένα κατακίτρινο maxi φόρεμα, μόλις δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα νομίζεις ότι άνοιξε το Τριώδιο, οπότε καλύτερα να στραφείς σε πιο διακριτικές προσθήκες. Ναι, αν θέλεις να βάλεις χρώμα στο look σου, ενώ πριν ήσουν η ιέρεια της ασπρόμαυρης παλέτας, αυτό πρέπει να γίνει με μικρά και σταθερά βήματα. Για αρχή οι μικρές προσθήκες βοηθούν, όπως επίσης και κομμάτια που δεν είναι όλη την ώρα πάνω» σου, όπως το κιμονό της παραλίας ή μια τσάντα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τους 5 στιλάτους τρόπους για να δοκιμάσεις και εσύ να προσθέσεις λίγο χρώμα στα καλοκαιρινά look σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Η μακριά φούστα

2. Το κιμονό για την παραλία

3. Η μικρή τσάντα

4. Η ριγέ μπλούζα

5. Τα κεντημένα λουλούδια

Δες τα πιο κομψά κόκκινα φορέματα του καλοκαιριού και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.