ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το κομψό και άνετο παπούτσι που θα φοράνε όλοι το φθινόπωρο (είτε είναι 30, 40 ή 50)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Σεπτεμβρίου 2023

Το κομψό και άνετο παπούτσι που θα φοράνε όλοι το φθινόπωρο (είτε είναι 30, 40 ή 50)
Instagram/annelauremais
Οι μπαλαρίνες με λουράκι θα είναι το πιο πολυφορεμένο παπούτσι της σεζόν

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να αισθανόμαστε ότι είναι και πάλι Αύγουστος, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και σε κάποια φάση θα αρχίσει να μας δείχνει -και πάλι- τα «δόντια» του. Ναι, μπορεί τώρα να θέλεις να φοράς τα σανδάλια σου πριν τα φυλάξεις για τα καλά στη σοφίτα, αλλά αν θέλεις να ενσωματώσεις στο look σου το νέο It παπούτσι, ακόμα και αυτές οι καιρικές συνθήκες ενδείκνυνται.

Οι μπαλαρίνες με λουράκι, λεπτό ή χοντρό, θα κυριαρχήσουν στα φθινοπωρινά μας looks και ναι, μπορείς να αρχίσεις να τις φοράς από τώρα. Είναι ένα εξαιρετικά κομψό και άνετο παπούτσι, το οποίο ταιριάζει με -σχεδόν- όλα τα κομμάτια μιας ντουλάπας και σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές περιστάσεις. Η δερμάτινη εκδοχή είναι και η πιο cool, αλλά και η βελούδινη ή σατέν ή καστόρινη επίσης είναι αποδεκτή και στιλάτη. Το φθινόπωρο την φοράς με γυμνό πόδι και τον χειμώνα μπορείς να παίξει με διάφορες κάλτσες και καλσόν, για πιο δημιουργικό styling και προστασία από το κρύο. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις αρκετούς τρόπους για να σετάρεις τις μπαλαρίνες σου αυτό το φθινόπωρο, με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά διαχρονικά κομμάτια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.