ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου αυτό το φθινόπωρο - 5 elevated τρόποι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου αυτό το φθινόπωρο - 5 elevated τρόποι
Instagram/hannahlewisstylist
Γιατί το δερμάτινο παντελόνι θα φορεθεί πολύ

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που καλό θα είναι να του δώσουμε όλοι την ευκαιρία που του αξίζει. Μη το βλέπεις σαν ένα edgy ρούχο ή σαν ένα κομμάτι που φοράνε μόνο όσοι είναι μηχανόβιοι. Το δερμάτινο παντελόνι με το κατάλληλο styling μπορεί να γίνει εξαιρετικά θηλυκό και cool.

Υπάρχουν πολλά στιλ δερμάτινων παντελονιών, σχεδόν όσα υπάρχουν και για τα υπόλοιπα υφασμάτινα παντελόνια. Τη φετινή σεζόν αυτά που επικρατούν όμως είναι τα baggy και τα ίσια, σε μαύρο, καφέ ή μπορντό επί τω πλείστων. Ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο μπορείς να φορέσεις αυτό το κομμάτι με mule birkenstock μέχρι πέδιλο στιλέτο και με ανδρικό πουκάμισο μέχρι διάφανο κορμάκι. Απλά έχε στο μυαλό σου ότι είναι ένα ρούχο που πάντα θα κλέβει την παράσταση, οπότε καλό θα είναι όλο το υπόλοιπο look να είναι συμπληρωματικό του. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 5 elevated looks με δερμάτινο παντελόνι για να πάρεις έμπνευση και να πειραματιστείς!

Δες στην παρακάτω gallery τα τζιν jacket της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.