ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να μη φορέσεις αυτήν τη σεζόν με κολάν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Οκτωβρίου 2023

Τι να μη φορέσεις αυτήν τη σεζόν με κολάν
Instagram/simplytandya
Υπάρχουν κάποια κομμάτια που καλό θα είναι να μη συνδυάσεις με το κολάν σου αυτή τη σεζόν

Η εκδίκηση των κολάν είναι πραγματικότητα. Τα είχαμε εξορίσει, τα είχαμε ξεχάσει, είχαμε κάνει στην άκρη όποιον τα φόραγε, αλλά ήρθε η ώρα να πληρώσουμε για ότι είπαμε και κάναμε. Karma is a b@tch και τα σχετικά. Τα κολάν είναι εδώ με μια πιο 80’s προσέγγιση και απαιτούν όγκο και την προσοχή σου.

Σε προηγούμενο άρθρο δείξαμε 6 updated looks και τώρα ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε με τι να μη τα φορέσεις αυτή τη σεζόν. Αυτά τα «απαγορευμένα» κομμάτια είναι οι γενικοί κανόνες, που καλό είναι να τηρούνται, αλλά αν εσύ σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ και όλη την εικόνα σου μπορείς να βγεις από το σπίτι σου συνδυάζοντας τα «απαγορευμένα» με κολάν, τότε μπράβο σου! Δες στην παρακάτω λίστα τα 3 κομμάτια που δεν πρέπει να σετάρεις με το κολάν σου αυτή τη σεζόν και αφέσου στην απαλότητα και την άνεση αυτού του ρούχου, που μεταξύ μας, σου είχε λείψει.

1. Με crop tops

Χρειάζεσαι κάτι μακρύ για να συνδυάσεις με το κολάν σου. Δεν είναι καθόλου σικάτο να είναι σε κοινή θέα ο καβάλος του κολάν, εκτός και αν είσαι στο γυμναστήριο.

2. Με mary janes

Χρειάζεσαι ένα παπούτσι που να έχει δομή και όγκο. Τα mary janes είναι αρκετά ντελικάτα και λεπτοκομμένα για το κολάν σου.

3. Με ένα shirt-jacket, δηλαδή με ένα shacket

Χρειάζεσαι λίγο όγκο στο πάνω μέρος και το shacket δεν μπορεί να στον δώσει.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο updated φορέματα για το γραφείο και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.