ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι φορούσαν όλοι στο London Fashion Week - 4 updated street style τάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Σεπτεμβρίου 2023

Τι φορούσαν όλοι στο London Fashion Week - 4 updated street style τάσεις
Instagram/lucywilliams02
Αυτά τα 4 street style τάσεις κυριάρχησαν στο Λονδίνου κατά τη διάρκεια του London Fashion Week

Η αγγλική μόδα χαρακτηρίζεται από την πρωτοτυπία της, τη διαφορετικότητά της και την παράξενη αισθητική -πολλές φορές. Ας θυμηθούμε μόνο την Βιβιέν Γουέστγουντ και τον Αλεξάντερ Μακουίν και θα καταλάβουμε ακριβώς γιατί είναι διαφορετική η μόδα την Μεγάλη Βρετανία, σε σχέση με την μόδα σε άλλες χώρες. Οπότε κάθε φορά που γίνεται το London Fashion Week δεν ανυπομονούμε μόνο για τα ρούχα στις πασαρέλες, αλλά και για το ευφάνταστο και πειραματικό street style γύρω από τις πασαρέλες.

Αυτή τη σεζόν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας είδαμε μια έξαρση από χρώμα και οριακά εκκεντρικά looks, όπως και statement κομμάτια. Ίσως το quiet luxury έχει κουράσει και θέλουν να «παιχνιδίσουν» με το στιλ τους. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 4 updated κομμάτια που κυριάρχησαν στο street style του London Fashion Week και τρόπους για να τα ενσωματώσεις στο δικό σου look. Κράτα σημειώσεις!

1. Οι φουσκωτές και maxi φούστες

2. Οι μπαλαρίνες

3. Τα δερμάτινα παλτό

4. Κόκκινες λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.