ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Burberry «βάφει» μπλε το Λονδίνο πριν το μεγάλο της show


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Σεπτεμβρίου 2023

Η Burberry «βάφει» μπλε το Λονδίνο πριν το μεγάλο της show
Burberry
Όταν η Burberry αποφασίζει να επαναφέρει την βρετανικότητα στον οίκο, τότε το Λονδίνο υπακούει

Ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry πριν παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη συλλογή του για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 στις 18 Σεπτέμβρη, αποφάσισε να «χτυπήσει» το Λονδίνο και να το βάψει μπλε, σε συνεργασία με το Norman’s Cafe και το Transport for London.

Το Norman’s Cafe, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια της Αγγλικής πρωτεύουσας, είναι ευρέως γνωστό για τις elevated εκδοχές κλασικών βρετανικών πιάτων, όπως τις πατάτες με τα αυγά, τα bacon baps και τα chip butties. Μαζί λοιπόν με την Burberry, καλούν κόσμο να δοκιμάσουν ένα menu εξαιρετικά αφιερωμένο στον οίκο και να θαυμάσουν, για λίγο χρόνο, τα νέα σύμβολα του οίκου σε μπλε.

Jenny.Gr
Burberry

Και φυσικά αυτό δεν αρκούσε, οπότε ο creative director της Burberry, ο Daniel Lee, μεταμόρφωσε τον θρυλικό λονδρέζικο σταθμό Bond Street σε μια μπλε πανδαισία με το όνομα Burberry Street. Τα πάντα από την είσοδο του σταθμού, τις πινακίδες και τις πλατφόρμες είχαν πάνω τους τον μπλε αναβάτη και θα εξακολουθούν να τον έχουν μέχρι το τέλος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου στις 19 Σεπτέμβρίου.

@highsnobiety Burberry has taken over the Bond Street tube station in London for #lfw 👀 #tiktokfashion #burberry #londonfashionweek ♬ original sound - Burberry

Όλες αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται μόνο για να προετοιμάσουν το έδαφος για το μεγάλο show της Burberry, αλλά και για να θυμίσουν την αλλαγή που έχει συμβεί στον οίκο μετά την έλευση του Lee. Ο πρώην creative director της Bottega Veneta θέλησε από την αρχή να επαναφέρει τον οίκο στην «αιχμή της βρετανικότητας», όπως το έθεσε και στρατολόγησε πολλά τοπικά ταλέντα κατά τη διαδικασία.

Ναι, η Burberry επέστρεψε και είναι πιο βρετανική από ποτέ!

Πηγή: Highsnobiety

@burberry Breakfast. #Burberry ♬ original sound - Burberry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.