ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Prada προσφέρει σπόρους λουλουδιών σε custom συσκευασία, για να γιορτάσει την φθινοπωρινή της καμπάνια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Σεπτεμβρίου 2023

Η Prada προσφέρει σπόρους λουλουδιών σε custom συσκευασία, για να γιορτάσει την φθινοπωρινή της καμπάνια
Prada
Η Prada ανθίζει μέσα στο φθινόπωρο, κυριολεκτικά

Το ιταλικό luxury brand Prada γιορτάζει την φθινοπωρινή καμπάνια της, με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μαζί με τον Κινέζο ηθοποιό Λι Σιάν, τον Κόντι Σμιτ-Μακφι, Χάντερ Σέιφερ και την Λετίτσια Ράιτ, με μια ενέργεια που κάνει αίσθηση.

Πολλά περίπτερα με λουλούδια ανά τον κόσμο θα προσφέρουν σπόρους λουλουδιών σε συσκευασίες της Prada, ξεκινώντας από την Τρίτη. Η συσκευασία θα είναι ασημένια με το λογότυπο της Prada επάνω, ενώ οι σπόροι θα είναι από κατιφέ, μαργαρίτες και ηλιοτρόπια. Οι πόλεις που διάλεξε η εταιρεία για να προφέρει τη συσκευασία είναι το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, η Σεούλ, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, η Σαγκάη και το Τόκιο.

Η εταιρεία αναφέρει σε δήλωσή της πως «χρησιμοποιούμε την κηπουρική για να διαδώσουμε νέα λουλούδια σε όλων των κόσμο, μεταφέροντας συναισθήματα και μεταφέροντας μια άυλη ιδέα στον πραγματικό κόσμο».

H φθινοπωρινή καμπάνια, που φωτογραφήθηκε από τον Γουίλι Φάντερπερ, παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές μπροστά από ένα μαύρο/γκρι backdrop και με λουλούδια γύρω γύρω. Εξερευνεί τις αιώνιες, διαχρονικές αξίες της ανθρωπότητας και τα παγκόσμια συναισθήματα, όπως η ομορφιά, η αγάπη και η φροντίδα, με τα ανθισμένα λουλούδια σαν μεταφορά της ομορφιάς μεταξύ του καθημερινού και του διαφορετικού. Επίσης σε ένα βίντεο οι πρωταγωνιστές φαίνονται να κάνουν φανταστικούς διαλόγους με τα λουλούδια.

Και μην ξεχνάμε την σύγχρονη εμμονή, τα social media, στα οποία η καμπάνια θα έχει παρουσία με την δημιουργία ενός φίλτρου με τα ίδια λουλούδια που θα υπάρχουν σε αυτήν, ώστε ο κόσμος να αισθάνεται ότι παίρνει μέρος και αυτός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.