ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λατρεύεις τα κολάν; 4 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το look σου στη στιγμή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Νοεμβρίου 2023

Λατρεύεις τα κολάν; 4 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το look σου στη στιγμή
Instagram/rosiehw
Αν σου αρέσει να φοράς κολάν, τότε αυτά τα 4 κομμάτια θα αναβαθμίσουν το look σου αμέσως

Το κολάν έχει κάνει ένα δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν στις ντουλάπες μας και μας καλεί να το ξαναθυμηθούμε και να το ξαναφορέσουμε. Φυσικά έχει περάσει καιρός από όταν το άνετο αυτό κομμάτι κυκλοφορούσε στους δρόμους χωρίς να είναι στιγματισμένο, οπότε τα trends έχουν αλλάξει. Παραμένει ένα cool και άνετο κομμάτι όμως, το οποίο με το κατάλληλο styling μπορεί να γίνει εξαιρετικά σύγχρονο.

Φυσικά πρέπει να προσέξεις να μην παραβείς ποτέ τον πιο σημαντικό κανόνα του κολάν, ο οποίος είναι να μη το συνδυάσεις ποτέ με κάτι πιο κοντό από τον καβάλο σου, εκτός αν είναι μπουστάκι και είσαι στο γυμναστήριο (και μόνο). Κατά τα αλλά, αν θέλεις να φορέσεις και πάλι το κολάν σου τώρα, αλλά θέλεις να του δώσεις το «κάτι παραπάνω» ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 4 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το look σου με κολάν στη στιγμή. Κράτα σημειώσεις!

1. Οι μπαλαρίνες

2. Το maxi παλτό

3. Το oversized πουλόβερ

4. Οι knee-high μπότες

Δες στην παρακάτω gallery τα chunky μποτάκια και μπότες που τόσο θέλεις στην ντουλάπα σου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.