ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Casual days: 4 καθημερινά & σικάτα looks που θέλεις να φορέσεις τον Δεκέμβρη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Δεκεμβρίου 2023

Casual days: 4 καθημερινά & σικάτα looks που θέλεις να φορέσεις τον Δεκέμβρη
Instagram/aninebing
Υπάρχουν 4 looks που όποιο και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα θα θελήσεις να τα δοκιμάσεις τον Δεκέμβρη

Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύπλοκος μήνας, όχι από άποψη καιρού -πάντα κάνει κρύο- αλλά από άποψη υποχρεώσεων. Τον Δεκέμβρη έχεις την δουλειά σου, τις εξόδους με φίλους, τις γιορτές, τα τραπεζώματα, τις γιορτές στα σχολεία, τις επισκέψεις στα βαφτιστήρια, τις ημέρες αράγματος στο σπίτι με την οικογένεια, τα πάρτι, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όλα αυτά τόσο διαφορετικά, αλλά με τον ίδιο παρονομαστή.

Σε όλες τις παραπάνω περιστάσεις το κοινό σημείο είναι η άνεση, η προστασία από το κρύο και η διατήρηση του στιλ μας. Ναι, είναι δύσκολο να τα έχεις και τα 3 αυτά μαζί σε όλα σου τα looks, αλλά η προσπάθεια μετράει. Εμείς για να σε διευκολύνουμε ψάξαμε και βρήκαμε τα 4 σικάτα looks, από τις «φίλες» μας στο Instagram, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Δεν απευθύνονται σε βραδινές εμφανίσεις, αλλά μόνο σε εμφανίσεις μέχρι το απόγευμα. Έπεται και συνέχεια. Κράτα σημειώσεις!

1. Canadian tuxedo - Jacket με μαλλί προβάτου - Μυτερά μποτάκια

2. Τζιν παντελόνι - Πουλόβερ - Maxi παλτό - Loafers

3. Βαμβακερό σετ φόρμας - Αμάνικο puffer jacket - Uggs - Μάλλινος σκούφος

4. Mini φούστα - Πλεκτή μπλούζα - Maxi παλτό - Knee-high μπότες

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο updated peep-toe παπούτσια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.