ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κράτα το clutch σου και το 2024 - Η τάση που άξιζε να μείνει και τη νέα χρονιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Δεκεμβρίου 2023

Κράτα το clutch σου και το 2024 - Η τάση που άξιζε να μείνει και τη νέα χρονιά
shutterstock
Τα clutch θα ολοκληρώνουν τα look μας και τη νέα χρονιά

Το 2023 θα το θυμόμαστε όλοι -εκτός των υπολοίπων, ας μην αναλύσουμε τώρα- ως το έτος όπου το clutch έκανε το μεγάλο comeback. Τα μοντέλα στις πασαρέλες των fw 2023 συλλογών περπατούσαν κρατώντας clutches σε όλα τα πιθανά σχέδια, μεγέθη και χρώματα. Clutches που έμοιαζαν με έργα τέχνης -ή μερικές φορές ακόμα και με ανθρώπινα μέλη.

Αν είσαι και εσύ -σαν εμένα- ένας λάτρεις του clutch, ένας από τους λίγους που το κρατούσαν ακόμα και τις εποχές όπου όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του,τότε θα χαρείς να μάθεις πως και το 2024 οι αγαπημένες μας τσάντες θα είναι μαζί μας. Δεν ήταν μια τάση που κράτησε μια χρονιά και μετά μπήκε στο χρονοντούλαπο των trends, αλλά μια μελετημένη επιστροφή, μια κίνηση για να δείξουν πως τόσα χρόνια έκαναν λάθος για τον «βίαιο εξορισμό» τους από τη μόδα. Οίκοι όπως Altuzarra, Victoria Beckham, Alaïa και Tory Burch πήγαν και ένα βήμα παρακάτω τον σχεδιασμό των clutches για τη νέα σεζόν.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές από τα αγαπημένα μας looks με clutches από τις ss 2024 πασαρέλες και συνέχισε να κρατάς με περηφάνια το clutch σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.