ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις στις φετινές γιορτές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Δεκεμβρίου 2023

Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις στις φετινές γιορτές
Γιατί την εορταστική περίοδο όλοι θέλουμε να κλέβουμε τις εντυπώσεις με το look μας

Τα fashion polls Answear x JennyGr απέδειξες πως τα λάτρεψες, όσο και εμείς. Για αυτή τη χρονιά το τελευταίο Q&A μας ήταν εορταστικότατο και το απολαύσαμε πολύ. Το θέμα ήταν «Τι θα ήθελες να μάθεις περισσότερο για τα Xmas looks σου από τη Σοφία;» και ως νικητήριο θέμα αναδείχθηκε η ερώτηση που μας απασχολεί όλους αυτές τις ημέρες: Τι να φορέσω για να εντυπωσιάσω αυτές τις γιορτές. Ένα Xmas guide για σένα που θέλεις να κλέβεις τα βλέμματα και να είσαι πάντα στιλάτη και ενημερωμένη. Δικό σου, λοιπόν!

Μπήκα στο Answear.gr και βρήκα ανάμεσα σε χιλιάδες premium προϊόντα τις πιο updated και λαμπερές προτάσεις. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τα στιλ. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα. Καλή χρονιά!

Τα μπορντό παπούτσια είναι εντελώς χριστουγεννιάτικα κα εντελώς must. Δοκίμασε ένα ζευγάρι πέδιλα από μπορντό βελούδο και κλέψε τις εντυπώσεις.

Jenny.Gr

Τα μεταλλικά χρώματα είναι μια πολύ γιορτινή και updated επιλογή. Φόρεσε ένα ασημένιο παντελόνι ή ένα maxi χρυσό φόρεμα και κράτα το υπόλοιπο outfit πιο απλό.

Jenny.Gr


Προφανώς και οι παγιέτες είναι ο βασιλιάς των γιορτών. Τόλμησε να φορέσεις μια φούστα με παγιέτες και ζήσε στο έπακρο τις φετινές γιορτές.

Jenny.Gr


Αν θέλεις να αισθανθείς σαν πριγκίπισσα, τότε η απόλυτη επιλογή είναι τα naked παπούτσια. Επέλεξε μια γόβα Steve Madden με ασημένιες λεπτομέρειες, λεπτό λουράκι στον αστράγαλο και λάμψεις.

Jenny.Gr

Το βελούδο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα. Κάνε τη διαφορά και δοκίμασέ το σε αξεσουάρ. Κράτα ένα μαύρο βελούδινο τσαντάκι με vintage αισθητική και ζήσε τα δικά σου White Christmas.

Jenny.Gr

Το μικρό μαύρο φόρεμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Δοκίμασε ένα σε minimal γραμμή με cut outs, όπως της Calvin Klein. Αν είσαι σου αρέσουν όμως οι πιο fashion forward επιλογές, τότε το mini φόρεμα της Rotate με τον τεράστιο φιόγκο, είναι ότι πρέπει για σένα.

Jenny.Gr

Φυσικά ο μεγάλος νικητής αυτή τη σεζόν ήταν οι over the knee μπότες. Φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείψουν από το outfit των γιορτών. Επέλεξε ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα, με μυτερή μύτη και λεπτό τακούνι για περισσότερο drama.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.