ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Τα faux γούνινα jackets θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιανουαρίου 2024

Trend Alert: Τα faux γούνινα jackets θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη
Instagram/sarasampaio
Τα faux γούνινα jackets είναι και πάλι μαζί μας

Και εκεί που ξέρεις ότι αυτόν τον χειμώνα θέλεις να επενδύσεις σε ένα maxi oversized παλτό ή σε ένα δερμάτινο jacket, έρχεται η στιγμή που το feed σου στα social κατακλύζεται από faux γούνινα jackets. Τα βλέπεις παντού. Τα βλέπεις να φοριούνται το πρωί, το βράδυ, με παντελόνια, με φόρμες, με φορέματα, με φούστες, με τα πάντα. Ναι, faux γούνινα jackets είναι και πάλι μαζί μας.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε να τα δούμε καιρό και πως θεωρούσαμε ότι θα μείνουμε απλά στις μακριές faux γούνες, αλλά όχι. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο, μια εξαιρετική επιλογή είναι τα vintage ή second hand καταστήματα. Μπορείς να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ με μεγάλη ευκολία και σίγουρα θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη τον χειμώνα. Ριξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και εμπνεύσου από τις «φίλες» μας στο Instagram για τα δικά σου looks. Καλή επιτυχία!

Δες στην παρακάτω gallery τα ουδέτερα πλεκτά που θα ολοκληρώσουν την βασική σου γκαρνταρόμπα και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.