ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το τζιν παντελόνι είναι το «τέλειο ταίρι» για αυτά τα 5 κλασικά κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2024

Το τζιν παντελόνι είναι το «τέλειο ταίρι» για αυτά τα 5 κλασικά κομμάτια
Instagram/clairerose
Τα 5 κλασικά κομμάτια που ταιριάζουν «όσο τίποτα» με τζιν παντελόνια

Δεν είναι ψέμα να πούμε πως το τζιν παντελόνι είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όπου αν δεν το είχαμε, θα αισθανόμασταν κάπως χαμένοι. Είναι τόσο versatile, αποτελεί ισχυρή ραχοκοκαλιά της ντουλάπας και φυσικά μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Είναι νεανικό, άνετο και διαχρονικό. Το ερώτημα είναι: «Μπορούμε να φορέσουμε ένα τζιν παντελόνι και να είμαστε polished»;

Και η απάντηση είναι «Φυσικά»! Το κομμάτι αυτό, χάρη στην μεγάλη ποικιλία που έχει, μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Αρκεί να έχουμε το κατάλληλο στιλ τζιν παντελονιού, όπως ένα ίσιο σε σκούρο μπλε ή indigo και να το σετάρουμε με μερικά κλασικά κομμάτια. Ναι, όταν συνδυάζεις βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου μεταξύ τους, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο polished και σοφιστικέ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε έμπνευση από τα looks των «φίλων» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

1. Ριγέ top

2. Φαρδύ πουκάμισο

3. Καπαρντίνα

4. Λεπτό πλεκτό top

5. Blazer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.