ΣΤΙΛ STYLING TIPS

London Fashion Week: Το σύγχρονο ταγιέρ-άκι δέχθηκε ένα σύγχρονο makeover


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Φεβρουαρίου 2024

London Fashion Week: Το σύγχρονο ταγιέρ-άκι δέχθηκε ένα σύγχρονο makeover
SPLASH via Ideal Image
Όταν το σύγχρονο ταγιέρ ανέβηκε στην πασαρέλα του London Fashion Week

Μην ακούς ταγιέρ και ταράζεσαι! Όχι, δεν μιλάμε για τα συντηρητικά, άνοστα και άγευστα ταγιεράκια της δεκαετίας του ‘80, αλλά για κοστούμια με φούστα τα οποία έχουν ενδιαφέροντα πατρόν, υφάσματα, υφές και λεπτομέρειες. Τα ταγιέρ του επόμενου χειμώνα θα κατακλύσουν όχι μόνο τους χώρους εργασίας, αλλά και τα εστιατόρια ή ακόμα και τα μπαράκια.

Την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου είδαμε πολλά κοστούμια με φούστα στις πασαρέλες τα οποία διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία για αυτό το παρεξηγημένο στιλ. Είτε με mini, είτε με midi, είτε με maxi φούστα η επέλασή τους είναι σίγουρη. Οι σχεδιαστές το λάτρεψαν, οι celebrities επίσης, οπότε θα το δούμε σε πολλές παραλλαγές μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα φορέσεις από τώρα. Πειραματίσου, ψάξε, «αναγέννησε» κομμάτια από vintage ή second hand καταστήματα και παίξε με τη μόδα και το στιλ. Καλά να περάσεις!

Δες στην παρακάτω gallery πώς οι σχεδιαστές του London Fashion Week ονειρεύονται τα ταγιέρ του αύριο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.