ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τριήμερο project: Τι να πάρεις μαζί σου στη σύντομη απόδραση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Ιουνίου 2024

Τριήμερο project: Τι να πάρεις μαζί σου στη σύντομη απόδραση
Instagram/elliiallii
Τι πρέπει να πάρεις μαζί σου αυτό το τριήμερο

Η ώρα των σύντομων αποδράσεων έχει φτάσει και τα Σαββατοκύριακα πλέον έχουν αποκτήσει άλλη γλύκα. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επιτέλους έφτασε. Ο καιρός είναι εντελώς καλοκαιρινός και αυτές οι τρεις μέρες είναι ιδανικές για μια μικρή δόση ξεκούρασης - αν κολλήσουμε και κάποια άδεια, τότε η διάθεση έχει ανέβει κατακόρυφα.

Αυτές οι σύντομες εκδρομές μας προκαλούν να γίνουμε πρακτικοί και να σκεφτόμαστε πιο συνδυαστικά σε ό,τι αφορά τα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας. Η βαλίτσα μας είναι πολύ σημαντική και πρέπει να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα, άντε και μια δύο εναλλακτικές για την «ατυχία». Δεν χρειάζεται να πακετάρουμε όλη τη ντουλάπα μας και να την σέρνουμε πέρα δώθε, για να φορέσουμε στο τέλος 3 κομμάτια.

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια κομμάτια να βάλεις στη βαλίτσα σου αυτό το τριήμερο, ώστε να είσαι και στιλάτη και πρακτική και καλυμμένη στη «στραβή». Καλά να περάσεις και κράτα σημειώσεις!

1. Το μαύρο φόρεμα για τη βραδινή έξοδο

2. Το λευκό φόρεμα για τα απογευματινά cocktails

3. Το γαλάζιο ριγέ πουκάμισο για την παραλία και όχι μόνο

4. Η ψάθινη τσάντα

5. Το co-ord set για την περίπτωση που έχει ψύχρα το βράδυ

6. Το μαγιό σου

7. Το υφασμάτινο σορτσάκι ή βερμούδα

8. Τα δερμάτινα σανδάλια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.