ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer feeling: Πες «ναι» σε 4 cool καλοκαιρινά κομμάτια (τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουνίου 2024

Summer feeling: Πες «ναι» σε 4 cool καλοκαιρινά κομμάτια (τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου)
Instagram/saraloura
Δώσε μια ευκαίρα σε αυτά τα 4 καλοκαιρινά κομμάτια και κέρδισε extra cool πόντους για το σύνολό σου

Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με το στιλ και τη μόδα δύσκολα αποχωρίζονται ρούχα και αξεσουάρ, ακόμα και αν η «μόδα τους» έχει περάσει. Αρχικά μπορεί να το φοράνε και να τους μη τους νοιάζει και καθόλου αν είναι τάση ή όχι ή απλά επειδή γνωρίζουν την κυκλική φύση της μόδας, το αποθηκεύουν ώστε να το χρησιμοποιήσουν ξανά στο μέλλον. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα 4 καλοκαιρινά κομμάτια που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχουμε αρκετά νέα trends, όπως το balloon τελείωμα σε φούστες και φορέματα, τις διάφανες φούστες, τα milkmaid φορέματα και τα polo μπλουζάκια. Όλα τα παραπάνω δεν προήλθαν από παρθενογένεση, αλλά ήταν παλαιότερες τάσεις που είχαν μείνει στην αφάνεια για πάρα πολλά χρόνια. Οι πιθανότητες να έχεις κάποιο από αυτά στη ντουλάπα σου είναι λίγες -ειλικρινά. Υπάρχουν όμως μερικά καλοκαιρινά κομμάτια που ενώ έχουν να εμφανιστούν στις τάσεις πολλά χρόνια, δεν έφυγαν ποτέ από τη ζωή μας. Σίγουρα υπάρχουν στη σοφίτα σου ή στη ντουλάπα κάποιας θείας σου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πες 4 ηχηρά «ναι» σε αυτά τα καλοκαιρινά κομμάτια. Κράτα σημειώσεις!

1. Πες ΝΑΙ στα σαρόνγκ

2. Πες ΝΑΙ στα τζιν σορτσάκια (jorts)

3. Πες ΝΑΙ στα σανδάλια που «δένουν» στο μεγάλο δάχτυλο

4. Πες ΝΑΙ στα co-ord sets με σορτσάκι

Αφού διάβασες σε ποια cool καλοκαιρινά κομμάτια θα πεις «ναι», σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.