ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer office: Κομψή και το καλοκαίρι στη δουλειά - 7 chic σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Ιουλίου 2024

Summer office: Κομψή και το καλοκαίρι στη δουλειά - 7 chic σύνολα
Instagram/kateehutchins
Για να είσαι και το καλοκαίρι κομψή στη δουλειά

Στην καρδιά του καλοκαιριού με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει ολοένα και ψηλότερα είναι δύσκολο να κρατήσεις την κομψότητά σου, ενώ παράλληλα να προσπαθείς να μην φαίνεται ο ιδρώτας στο μετώπό σου -και όχι μόνο. Ειδικά όταν πρέπει να πας στη δουλειά, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο «προκλητικά», με το dress code να είναι αρκετά συγκεκριμένο και εσένα να θέλεις να φαίνεσαι η επαγγελματίας που είσαι.

Στην εργασία σου θέλεις να είσαι ντυμένη στιλάτα, με αυτοπεποίθηση, να μη φαίνεται ότι προσπάθησες πάρα πολύ και φυσικά να ανταποκρίνεται το σύνολό σου στις ημερήσιες απαιτήσεις της δουλειάς σου. Ακούγεται δύσκολο; Σίγουρα δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά δε το λες και δύσκολο. Απλά θέλεις τρόπο. Πρέπει να δώσεις έμφαση στα υφάσματα και να σκεφτείς έξυπνα για όλη την ημέρα. Δε χρειάζεται να εγκλωβιστείς στο κλασικό tailored παντελόνι και το λινό πουκάμισο. Υπάρχουν πολλές κομψές επιλογές, που θα σε κρατήσουν στιλάτη στο γραφείο αυτό το καλοκαίρι. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε τις ιδέες που χρειάζεσαι. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.