ΣΤΙΛ STYLING TIPS

August has come: 5 πρακτικά & κομψά σύνολα που θα λατρέψεις τον Αύγουστο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Αυγούστου 2024

August has come: 5 πρακτικά & κομψά σύνολα που θα λατρέψεις τον Αύγουστο
Instagram/jodielapetitefrenchie
Αν θέλεις τον Αύγουστο λίγη έμπνευση για τα looks του μήνα, τότε συνέχισε να διαβάζεις

Και ναι, είναι γεγονός. Το καλοκαίρι έφτασε στην ακμή του και ο Αύγουστος είναι εδώ. Ήρθε η ώρα να κάτσουμε κάτω από τον καυτό ήλιο -με προσοχή- και να δροσιστούμε στα γαλανά νερά της Μεσογείου.

Όλα αυτά τα σύνολα που έβλεπες στα social media και στις βιτρίνες τώρα μπορείς να τα φορέσεις και τα περισσότερα από αυτά σε έκπτωση. Τον Αύγουστο τα ρούχα γίνονται πιο λεπτά και τα χαμόγελα πιο πλατιά. Αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι όμως λίγη έμπνευση, μερικές ιδέες για τα looks του μήνα, μην ανησυχείς. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο πρακτικά και κομψά που θα λατρέψεις τον Αύγουστο και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις και καλό μήνα!

Αφού διάβασες τι να φορέσεις τον Αύγουστο, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.