ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Red summer: Τα κόκκινα παπούτσια είναι must και το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Αυγούστου 2024

Red summer: Τα κόκκινα παπούτσια είναι must και το καλοκαίρι
Instagram/caetanaba
Δοκίμασε ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια και δες το σύνολό σου να μεταμορφώνεται

Αν μπορούμε να πούμε πως ένα χρώμα κυριάρχησε τη χειμερινή και την ανοιξιάτικη σεζόν, τότε ξεκάθαρα αυτό ήταν το κόκκινο. Οι μπορντό και οι πιο σκούρες αποχρώσεις τον χειμώνα και οι φλογερές την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ναι προφανώς και η τάση συνεχίζεται και τους ζεστούς αυτούς μήνες. Το κόκκινο λοιπόν είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δώσεις λίγη ένταση στο look σου, ακόμα και αν αυτό είναι βασικό και χρωματικά ουδέτερο. Ειδικά αν προσθέσεις ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

Μια μικρή πινελιά κόκκινου χρώματος είναι ικανή να τραβήξει τα βλέμματα και να δώσει ζωντάνια στο σύνολό σου. Τα παπούτσια σε κόκκινο χρώμα είναι φρέσκα, παιχνιδιάρικα, sexy και πολύ cool. Δοκίμασε να εντάξεις στη ντουλάπα σου ένα ζευγάρι φλατ κόκκινα παπούτσια και θα δεις το look σου να αναβαθμίζεται στη στιγμή. Σανδάλια, μπαλαρίνες ή ακόμα και sneakers είναι στις επιλογές σου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για τα δικά σου καλοκαιρινά σύνολα με κόκκινα παπούτσια. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.