ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Yes please! Φόρεσε τα sneaker σου και το καλοκαίρι - 6 cool σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουλίου 2024

Yes please! Φόρεσε τα sneaker σου και το καλοκαίρι - 6 cool σύνολα
Instagram/leiasfez
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις τα sneaker σου και το καλοκαίρι

Ποιος είπε ότι τα sneakers δεν φοριούνται το καλοκαίρι; Από που μας έχει μπει αυτή η παράλογη ιδέα; Ίσως από το γεγονός ότι πολλά από αυτά είναι αρκετά ζεστά και μαζί με την κάλτσα δημιουργείται μια κάπως ανυπόφορη κατάσταση γύρω από το πόδι μας. Δεν χρειάζεται να συμβαίνει όμως αυτό.

Υπάρχουν sneakers που είναι κατασκευασμένα από πιο λεπτά υλικά, που αναπνέουν και είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικά στην πόλη και ακόμα περισσότερο τις ημέρες που έχει καυσωνα είναι πολύ καλύτερο να φοράμε κλειστά παπούτσια που αναπνέουν, παρά σανδάλια.

Φυσικά και υπάρχουν πάρα πολλά καλοκαιρινά σύνολα που συνδυάζονται άψογα με sneakers. Φούστες, φορέματα, σορτσάκια, ακόμα και λινά παντελόνια σετάρονται με τον πιο cool τρόπο. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 6 cool looks με τα αγαπημένα μας παπούτσια, ώστε να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου καλοκαιρινά σύνολα. Κράτα σημειώσεις και καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.