ΣΤΙΛ STYLING TIPS

French linen: Πώς φοράνε οι Γαλλίδες το λινό αυτό το καλοκαίρι;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιουλίου 2024

French linen: Πώς φοράνε οι Γαλλίδες το λινό αυτό το καλοκαίρι;
Instagram/capucinerqllrt
Γιατί οι Γαλλίδες ξέρουν

Το σίγουρο είναι πως οι Γαλλίδες ξέρουν να ντύνονται. Αυτό είναι εμφανές στις πόλεις, στα χωριά, στις παραλίες και φυσικά στα social media. Είναι λογικό οπότε να στρεφόμαστε σε αυτές για έμπνευση κάθε φορά που «στερεύουμε» ή όταν χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση. Το κλασικό τους στιλ με λεπτομέρειες από τα τωρινά trends και την άνεση σε πρώτο πλάνο, μας έχει κάνει να κατατάξουμε τις Γαλλίδες στην κορυφή των πιο σικάτων γυναικών.

Αν θέλουμε λοιπόν να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι το παλιό, κλασικό και αγαπημένο λινό, τότε οι Γαλλίδες είναι η καλύτερη επιλογή για έμπνευση, εφόσον σίγουρα θα το έχουν πάρει και θα το έχουν φέρει στο σήμερα με τον πιο κομψό τρόπο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε τους 4 τρόπους που φοράνε οι Γαλλίδες το λινό σήμερα, ώστε να δημιουργήσεις τα δικά σου στιλάτα σύνολά. Κράτα σημειώσεις!

1. Παντελόνι - Top με βολάν- Chunky σανδάλια

2. Παντελόνι - Μαντήλι σαν top - Πλεκτή τσάντα - Statement κόσμημα

3. Χρωματιστό φόρεμα + Statement κόσμημα - Χρωματιστή τσάντα

4. Ball φούστα + Γιλέκο + Ψάθινη τσάντα + Φλατ σανδάλια

Αφού διάβασες πώς φοράνε οι Γαλλίδες το λινό αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.