ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Layering masters: Το απόλυτο στιλιστικό trick για το απρόβλεπτο φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Οκτωβρίου 2024

Layering masters: Το απόλυτο στιλιστικό trick για το απρόβλεπτο φθινόπωρο
Instagram/keziacook
Δώσε στο layering τη σημασία που του αξίζει

Το φθινόπωρο είναι εδώ. Μπορεί η θερμοκρασία να μη το έχει δείξει με τον πιο καθοριστικό τρόπο, αλλά είναι εδώ. Το πρωί μπορεί να έχει μια δροσούλα, το μεσημέρι ζέστη και το βράδυ κρύο. Ναι, αυτό ακριβώς βιώνουμε και αυτόν τον Οκτώβριο. Πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις ενδυματολογικά σε μια ημέρα με μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας, χωρίς να χρειαστεί να πας σπίτι σου; Μα φυσικά δημιουργώντας σύνολα με σωστό layering.

Φόρεσε ένα, δύο ή και τρία λεπτά κομμάτια, το ένα πάνω από το άλλο και αναλόγως τη θερμοκρασία αφαιρείς και προσθέτεις. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις με στιλάτο και cool τρόπο, χωρίς να μοιάζεις με παιδάκι στο δημοτικό από τα 80's. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να πειραματιστεί και να δημιουργήσει έξυπνα looks, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και πάψε να ανυσηχείς για τον καιρό. Εμείς βρήκαμε 6 stylish σύνολα με σύγχρονο layering από τις «φίλες» μας στο Instagram και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις!

Τα 6 στιλάτα looks με updated layering για αυτό το φθινόπωρο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.