ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πες "όχι" σε αυτά τα παπούτσια αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Οκτωβρίου 2024

Πες "όχι" σε αυτά τα παπούτσια αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο
Instagram/lojsanwallin
Απέφυγε αυτα τα παπούτσια για το δικό σου καλό

Ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ειδικά τώρα που πλησιάζει και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και αρχίζει να βάζει κρύο σιγά σιγά θέλουμε να επισκεφτούμε μέρη πιο ορεινά, με μουντό καιρό και πολύ πράσινο. Αν αποφάσισες λοιπόν αυτό το ταξίδι να το κάνεις με αεροπλάνο αντί να κάνεις το μακρύ ταξίδι του Οδυσσέα ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου άνετα και γρήγορα, καλό είναι να ξέρεις τι δεν πρέπει να φορέσεις, ώστε να έχεις μια ευχάριστη πτήση και κατά συνέπεια ένα χαρούμενο ταξίδι.

Έχουμε μιλήσει για τα ρούχα που δεν πρέπει να φοράς σε ένα αεροπλάνο, πράγμα πολύ σημαντικό για την ευχάριστη αρχή των διακοπών σου. Τώρα θα δούμε ποια παπούτσια πρέπει να αποφύγεις, ώστε να η πτήση, αλλά και η ώρα που θα περάσεις στο αεροδρόμιο να κυλήσουν ομαλά. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια είναι τα παπούτσια που δεν πρέπει να φοράς στο αεροπλάνο. Κράτα σημειώσεις και μη ξεχάσεις να έχεις ένα ζευγάρι κάλτσες στην προσωπική σου τσάντα. Καλό ταξίδι!

Ποια παπούτσια πρέπει να αποφεύγεις αν πετάς με αεροπλάνο:

Jenny.Gr
Instagram/lojsanwallin

1. Γόβες - Έχουν πολύ στενές φόρμες

2. Πλαστικά παπούτσια, όπως γαλότσες - Δεν αναπνέει το πόδι

3. Σαγιονάρες - Μπορεί να ακουμπήσει κάπου το πέλμα

4. Ψηλά τακούνια (γενικά) - Για την προστασία σου σε περίπτωση ανάγκης

5. Mary Janes - Το λουράκι μπορεί να κόψει την κυκλοφορία σε περίπτωση που το πόδι πρηστεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.