ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Double Trouble: 6 stylish σύνολα με μπότες και φούστα για όλη την ημέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Οκτωβρίου 2024

Double Trouble: 6 stylish σύνολα με μπότες και φούστα για όλη την ημέρα
Instagram/elodieromy
Πώς να φορέσεις τη φούστα σου με τις μπότες αυτό το φθινόπωρο

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε παρατηρήσει μια αγάπη, μια λατρεία των σχεδιαστών μόδας στις φούστες. Φούστα να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι! Έχουμε δει όλα τα στιλ, ακόμα και αυτά που δεν περιμέναμε ποτέ να επανέλθουν, όπως οι balloon -ασχέτως αν μας αρέσουν. Η σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024 προφανώς και δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα με το αγαπημένο μας θηλυκό κομμάτι να πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά στη ντουλάπα μας.

Οι φούστες μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και να σεταριστούν με πάρα πολλά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι όμως πως στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μας είναι οι μπότες. Ναι, το φθινόπωρο και τον χειμώνα αποτελούν τον καλύτερο συνεργάτη της φούστας και παρέα δημιουργούν τα πιο cool και stylish σύνολα. Αν χρειάζεσαι και εσύ μερικές ιδέες για το πώς να σετάρεις τη φούστα σου με τις μπότες σου αυτή τη σεζόν, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και εμπνεύσου. Μη ξεχνάς να κρατάς σημειώσεις!

Οι πιο stylish συνδυασμοί με φούστα και μπότες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.