ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Rainy days: Τι να φορέσεις τις βροχερές φθινοπωρινές ημέρες;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Οκτωβρίου 2024

Rainy days: Τι να φορέσεις τις βροχερές φθινοπωρινές ημέρες;
Instagram/tinvcb
Αν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις όταν έχει δροσιά και βρέχει, συνέχισε να διαβάζεις

Το φθινόπωρο αποφάσισε τελικά να μας επισκεφτεί μετά από πολλά παρακάλια. Όχι με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες βέβαια, αλλά με λίγη βροχή. Τη βροχή που κολλάει πάνω σου και δεν τη θέλεις, καθόλου δε τη θέλεις, αλλά αυτά έχει η εποχή. Το θέμα είναι ότι τώρα πρέπει να αλλάξεις ή να τροποποιήσεις τα σύνολα που είχες στο μυαλό σου να φορέσεις τις επόμενες μέρες εξαιτίας της. Δεν πειράζει! Αν έχεις κατεβάσει τα χειμερινά σου από το πατάρι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις το κατάλληλο σύνολο για αυτόν τον βροχερό καιρό. Βέβαια και να μη τα έχεις κατεβάσει, κάτι θα βρεις, δε σε φοβόμαστε!

Οι επιλογές είναι: ή θα φορέσεις maxi αδιάβροχα, ώστε οι σταγόνες να γλιστράνε πάνω τους και να μην επηρεάσουν το outfit από μέσα ή θα φορέσεις μπότες και κάτι πιο κοντό, ώστε αν είναι να βραχείς, να ακουμπήσει το δέρμα σου μόνο ή τα sneakers σου είναι εξαιρετική ιδές. Παρακάτω σου έχουμε 5 φθινοπωρινά looks που είναι ό,τι πρέπει για τις βροχερές μέρες -και όχι μόνο- ώστε να πάρεις ιδέες και να μη κομπλάρεις με τη βροχή. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.