TEST TEST

Το κλειδί για κομψή σιλουέτα βρίσκεται στη μέση


MMEINTANI

5 Μαΐου 2016

ginger15.jpg

Ένα παράδειγμα είναι τα κομμάτια με τονισμένη μέση, μια λεπτομέρεια που αναδεικνύει ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος και «σμιλεύει» οπτικά το ντύσιμό μας. Πρόκειται για μια επίλογή που είδαμε να φοριέται πολύ στο παγκόσμιο street style και πέρσι και φέτος, ενώ τώρα το καλοκαίρι συνεχίζει να έχει δυναμικό ρόλο στα looks μας.

Οι δημιουργίες σε αυτό το στιλ λοιπόν γίνονται εύκολα style favorites μας και κατακτούν τα δική τους θέση στη γκαρνταρόμπα μας, χαρίζοντάς μας chic και πολύ θηλυκά σύνολα. Σε αυτό ακριβώς το μήκος κύματος κινείται και η νέα συλλογή της σχεδιάστριας haute couture Teti Charitou, η οποία για το φετινό καλοκαίρι μας προτείνει τα πιο fashion forward (με αρκετές δόσεις elegance) κομμάτια, τα οποία μπορεί κανείς πλέον να βρει και μέσα από το on line κατάστημά της.

Μέσα από την capsule TC resort collection μας προτείνει, ανάμεσα σε πολλά άλλα, φίνα κιμονό και αέρινα καφτάνια που με μια διακριτική ζώνη στη μέση γίνονται τα ρούχα που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Απαλά χρώματα και λεπτομέρειες από εντυπωσιακά μοτίβα με ρομαντικό χαρακτήρα συμπληρώνουν τις πολύ ωραίες αυτές προτάσεις και γίνονται από τα βασικά στοιχεία των summer outfits μας.

Η σειρά θα διατίθεται εκτός από το e-shop σε επιλεγμένα σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ διατίθεται και στο www.teticharitou.gr στην κατηγορία e-shop.

Bonus info: Μπορείτε να επιλέξετε το customized e-shop όπου σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ρούχο κατά παραγγελία σε όποιο σχέδιο ύφασμα και χρώμα επιθυμείτε.