TEST TEST

Τα δώρα που θα τον κάνουν να σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο


12 Ιουλίου 2017

pexels-photo-68801755250.jpeg

Για τον gadget lover

Τα ακουστικά για το κινητό ή τον υπολογιστή είναι πάντα μια ευχάριστη και απαραίτητη προσθήκη στα «εργαλεία» ενός άντρα, αφού μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τις μετακινήσεις του, για τη δουλειά αλλά και για την ώρα που χαλαρώνει στο σπίτι.

Ακουστικά Sony MDR-EX15LP, 9.99€

Για τον coffee maniac

Ποιος δεν αγαπάει μία ωραία κούπα αρωματικού καφέ την οποία μπορεί να απολαμβάνει από την ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού του; H Francis X7.1 με το μοντέρνο Ιταλικό της design θα του χαρίσει μια αυθεντική εμπειρία espresso στο σπίτι, επιλέγοντας ανάμεσα σε 9 εκλεκτές ποικιλίες καφέ, με πλούσια κρέμα και έντονο άρωμα.

Καφετιέρα Espresso ILLY Francis X7.1 - 1200W, 98.99€

Για τον mobile friendly

Το κινητό του τηλέφωνο αποτελεί προέκταση του χεριού του; Άρα θα πρέπει και να το προσέχει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μία θήκη είναι ό,τι πρέπει ώστε και να δείχνει πιο όμορφο και να το προστατεύει από τυχόν φθορές.

Θήκη κινητού Huawei P10 Lite Spigen, 17.99€

Για τον music addict

Η συλλεκτική κασετίνα με τη μουσική συλλογή του Βρετανού κιθαρίστα David Gilmour με τίτλο Live at Pompeii θα του χαρίσει μερικά από τα πιο χαλαρωτικά απογεύματα στο σπίτι αυτόν τον χειμώνα.

Live At Pompeii (Deluxe Box), David Gilmour, 54,99€

Για τον λάτρη των στιγμών

Τι πιο ωραίο από το να μπορείς να αποτυπώσεις οτιδήποτε όμορφο σου τραβάει την προσοχή; Αν του αρέσει να κρατάει αναμνήσεις και η φωτογραφία είναι το hobby του, η μικρή και ελαφριά DSLR κάμερα D3400 της NIKON θα γίνει το πιο πολύτιμο gadget για να αποτυπώνει πεντακάθαρες εικόνες από την καθημερινότητα αλλά και τα ταξίδια του (μαζί σου).

Κάμερα NIKON D3400, 429.00€

Για τον αιώνιο έφηβο

Δεν υπάρχει άντρας που δε συγκινείται στη θέα της απόλυτης κονσόλας παιχνιδιών, είναι γεγονός. Το Το Playstation 4 Pro θα τον κάνει ίσως τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο αφού θα του θυμίσει τις πιο ανέμελες στιγμές του - και θα φέρει όλους τους φίλους του στο σπίτι για τα πιο boy friendly απογεύματα, ειδικά όταν δουν ότι στο πακέτο περιλαμβάνεται το Gran Turismo Sport, το νέο κεφάλαιο στον δημοφιλή εξομοιωτή οδήγησης!

GC CON PS4 PRO 1TB + GRAN TURISMO SPORT, 449.00€

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα