TEST TEST

Τα budget friendly δώρα που θα αγαπήσουν οι φίλοι σας


26 Ιουλίου 2017

pexels-photo-264771.jpeg

Χριστουγεννιάτικη ιστορία - Μεταίχμιο, 10.98€

Το κλασικό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον άπληστο και μίζερο Σκρουτζ, ο οποίος χρειάζεται ένα θαύμα για να πιστέψει στ Χριστούγεννα. Το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς σε μία μοντέρνα διασκευή με εξαιρετική εικονογράφηση.

Εβδομαδιαίο Ημερολόγιο 2018, 13.99€

Ένα εντυπωσιακό, μοναδικό ημερολογίο της Letts OF London για όλο το 2018! Αποτυπώστε τις καθημερινές σας σκέψεις, και τις προσωπικές σας στιγμές. Οργανώστε τις υποχρεώσεις, τα ραντεβού και τις προσεχείς εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν!

Pop! Vinyl Antetokoumbo Limited Edition, 14.99€

To Public εξασφάλισε σε πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα την περιορισμένης έκδοσης φιγούρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα του 21ου αιώνα και ενός από τους 50 πιο “marketable” αθλητές σε όλη την Αμερική σύμφωνα με το sportspromedia. Προπαράγγειλε τώρα τη δική σου για να είσαι πρώτος σε όλη την Ευρώπη που θα εξασφαλίσει αυτή τη συλλεκτική φιγούρα

Θήκη κινητού INCIPIO, 19.99€

Η θήκη που θα κάνει κάθε Apple iPhone 8 Plus ξεχωριστό! Η Incipio θήκη αποτελεί την λεπτότερη και πιο ελαφριά προστασία που είχες ποτέ. Παρέχει μεγάλη προστασία και επίσης είναι ενισχυμένη με αντιολισθητικό υλικό που δεν γλιστράει, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να πέσει το smartphone απο το χέρι.

Τα απομεινάρια μιας μέρας – Ψυχογιός, 12.78€

Ο Καζούο Ισιγκούρο ζωγραφίζει με την πένα του το συγκινητικό πορτρέτο του Στίβενς, του τέλειου μπάτλερ, και του κόσμου του, που ξεθωριάζει στον απόηχο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα σύγχρονο κλασικό μυθιστόρημα, μια όμορφη αναπόληση της ζωής ανάμεσα σε δύο πολέμους σε μια αγγλική έπαυλη, μια καθηλωτική επίκληση σε χαμένα όνειρα και χαμένους έρωτες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα