COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρώτα κοκτέιλ της εποχής με λίγες θερμίδες


2 Μαΐου 2015

0f705025ab50848ce6cf02cd3b300dce-1.jpg

Παρακάτω σας έχω τρία κοκτέιλ με λίγες θερμίδες, αφιερωμένα στα κορίτσια που προσέχουν την φόρμα τους και θέλουν να έχουν παντού τον έλεγχο.

Strawberry Fizz - 100 θερμίδες Συστατικά: 30ml Tequila 90ml φράουλα 3ml απλό σιρόπι 3ml ανθρακούχο νερό 5 φύλλα δυόσμου Λίγο χυμό από φρέσκο lime Εκτέλεση: Λιώστε το καρπούζι και τα φύλλα Κολίανδρου σε ένα multi ή blender. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα shaker και προσθέστε πάγο, το σιρόπι, το χυμό lime και την tequila. Ανακαινίστε πολύ καλά και γεμίστε τα ποτήρια σας. Μαρτίνι με γεύση ανανά -  146 θερμίδες Συστατικά: 60ml ρούμι καρύδας 60ml χυμός ανανά (φρέσκος ή κονσέρβας) Εκτέλεση: Σε ένα shaker αναμίξτε το ρούμι, το χυμό ανανά και πολύ πάγο. Γεμίστε ποτήρια του μαρτίνι και διακοσμήστε με μια μικρή φέτα ανανά. Gin Infusion - 80 θερμίδες Συστατικά: 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο 1 αγγούρι ξεφλουδισμένο κομμένο σε φέτες 1 λεμόνι (το ξύσμα) 6 φράουλες 1 ½ λίτρο gin Εκτέλεση:

Πλύνετε πολύ καλά όλα τα υλικά, εκτός από το ποτό φυσικά και αφού ολοκληρώσετε δέστε τον δυόσμο πάλι σε ματσάκι. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κανάτα, σκεπάστε τη και αφήστε το μείγμα να κάτσει για μια νύχτα. Την επόμενη ημέρα περάστε το μείγμα μέσα από ένα φίλτρο καφέ για να μείνει σκέτο το ποτό και γεμίστε ένα γυάλινο μπουκάλι για να το αποθηκεύσετε. Κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας, θα ενώνετε το ποτό σας με πάγο, ανθρακούχο νερό και λίγο χυμό από φρέσκο λεμόνι. Το κοκτέιλ αυτό σερβίρετε σε ποτήρι του μαρτίνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.