Φτιάξτε ατομικά ψωμάκια για τους καλεσμένους σας.
Υλικά:
- 1/2 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουτί μπύρα (330ml)
- αλάτι
Διαδικασία:Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα υλικά. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιογενής και αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, μοιράζετε τη ζύμη σε κομμάτια για να φτιάξετε ατομικά ψωμάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μυρωδικό θέλετε για να δώσετε γεύση, όπως δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα σκόρδο, τυρί, ελιές και ότι άλλο σας αρέσει. Αλείψτε τα φορμάκια με λίγο λάδι και τοποθετήστε τα ψωμάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.