COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κόκκινη σαγκρία


2 Μαρτίου 2013

Για τους λάτρεις της γλυκιάς σαγκρίας.Υλικά:
  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
  • 2 ξυλαράκια κανέλας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα
  •  100 γραμ. μαύρη ζάχαρη
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  •  1 μήλο
  • 1 πορτοκάλι
  • 250 γραμ. πάγο ή 250 ml νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε το κρασί σε μία μεγάλη κανάτα. Προσθέτετε τη μαύρη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Βάζετε τους χυμούς από το λεμόνι και το πορτοκάλι. Προσθέστε τα μπαχαρικά σας (μοσχοκάρυδο, κανέλα, ξύλα κανέλας) Προσθέστε τον πάγο ή το νερό και τέλος κόψτε το μήλο και το πορτοκάλι σε κυβάκια και βάλτε τα στην κανάτα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.
Καλή σας απόλαυση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.