COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Frittata με πράσα, ρόκα και σπανάκι


10 Φεβρουαρίου 2013

Μία διαφορετική ομελέτα.

 Υλικά (για 4 άτομα)

  • 6 αυγά
  • 1 φλιτζ. πράσα ψιλοκομμένα
  •  1 φλιτζ. ρόκα
  •  1 φλιτζ. baby σπανάκι ψιλοκομμένο
  •  1 φλιτζ. γάλα
  •  Λίγο λάδι για τηγάνισμα

 Εκτέλεση

Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα σε ένα μπολ. Βάλτε το λάδι σας στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί. Ρίξτε στο τηγάνι το μείγμα με τα αυγά και το γάλα, προσθέστε τα χορταρικά σας εκτός από τη ρόκα. Τηγανίστε τη από τη μία πλευρά μόνο, μέχρι να πάρει χρώμα ο πάτος για περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε τη frittata σε ένα πιάτο και ξανατοποθετήστε τη στο τηγάνι από την άλλη πλευρά. Αφήστε την να τηγανιστεί για ακόμη 3 λεπτά. Σερβίρετε ζεστή με συνοδευτικό τη φρέσκια ρόκα.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.