Μία συνταγή της γιαγιάς.
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
- 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια (χυμός)
- 2 ξύλα κανέλας
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:Βάζετε το λάδι σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτετε το κρέας και το αφήνετε να ροδίσει. Όταν δεν υπάρχει ίχνος υγρού στην κατσαρόλα ρίχνετε το λεμόνι και προσθέτετε το αλάτι το πιπέρι και την κανέλα. Ανακατεύετε καλά και χαμηλώνετε τη φωτιά για να μαγειρευτεί το κρέας. Προσέξτε κατά τη διάρκεια ψησίματος μην τελειώσουν τα υγρά, σε τέτοια περίπτωση προσθέστε νερό.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.