Νόστιμα γιουβαρλάκια μαγειρεμένα με έναν τρόπο διαφορετικό.
Υλικά:
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 φλιτζ. ρύζι
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 2 λεμόνια
- δυόσμο
- μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε ένα βαθύ ταψί. Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια. Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζουμί των λεμονιών και τα ψήνετε στον φούρνο. Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.