COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σουβλάκια με σόγια σως


22 Αυγούστου 2013

Σπιτικά χοιρινά σουβλάκια με σάλτσα σόγιας για να απολαύσετε με την παρέα σας!

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 800 γρ. κρέας χοιρινό
  • 10 γρ. ζάχαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σόγια σως

Διαδικασία:

Για να φτιάξετε τη μαρινάτα, ανακατεύετε 8 κ.σ. σόγια σως με τη ζάχαρη και το σκόρδο. Κόβετε το κρέας σε κομματάκια και το βάζετε σε μια λεκάνη με τη μαρινάτα για 3 ώρες. Περνάτε τα κομμάτια το κρέας σε μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια και τα ψήνετε σε σιγανή φωτιά, στον φούρνο ή σε σχάρα, περιχύνοντας πότε-πότε με τη μαρινάτα.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.