Χοιρινό κρέας με υπέροχη σάλτσα από κρασί για όσους αγαπούν τους ξεχωριστούς μεζέδες!
Υλικά:
- 1 ½ κιλό κρέας
- ½ φλιτζ. κρασί
- ½ φλιτζ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Πλένετε το κρέας και το τηγανίζετε. Μέσα στο ίδιο τηγάνι περιλούζετε το κρέας με το κρασί. Στη συνέχεια, το βάζετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε ζεστό νερό και το αφήνετε να βράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.