COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χοιρινό κρασάτο


28 Σεπτεμβρίου 2013

c591f31e31a04bc477ad65e2adf99856-copy.jpg

Χοιρινό κρέας με υπέροχη σάλτσα από κρασί για όσους αγαπούν τους ξεχωριστούς μεζέδες!

Υλικά:

  • 1 ½ κιλό κρέας
  • ½ φλιτζ. κρασί
  • ½ φλιτζ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Πλένετε το κρέας και το τηγανίζετε. Μέσα στο ίδιο τηγάνι περιλούζετε το κρέας με το κρασί. Στη συνέχεια, το βάζετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε ζεστό νερό και το αφήνετε να βράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Καλή όρεξη!Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.