COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχάρι κατσαρόλας


5 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημένο πιάτο που συχνά δεν λείπει από το ελληνικό κυριακάτικο τραπέζι!

Υλικά:

  • 2 κιλά κρέας (στρογγυλό)
  • ½ φλιτζ. βούτυρο
  • 2 καρότα
  • 2 κρεμμύδια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο

Διαδικασία:

Βάζετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και τσιγαρίζετε τα κομμάτια του κρέατος σε δυνατή φωτιά. Σοτάρετε τα καρότα κομμένα, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το σκόρδο επίσης ψιλοκομμένο. Τα προσθέτετε στο κρέας μαζί με το κρασί. Αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί για 3-4 ώρες. Το σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές, ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.