Μία διαφορετική μπουγάτσα για τους καλεσμένους σας, αλλά και ως συνοδευτικό για το πρωινό σας!
Υλικά:
- ½ κιλό φύλλο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 ποτήρια νερό
- ζάχαρη άχνη
- λίγο βούτυρο
- κανέλλα
Διαδικασία:
Βουτυρώνετε ένα ταψί. Στρώνετε τα φύλλα αφού τα έχετε βουτυρώσει και τα σουρώνετε ελαφρά. Τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν στους 180°C, περίπου για μισή ώρα. Όταν τα βγάλετε από τον φούρνο, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα διαλυμένο με το νερό. Τα ξαναβάζετε στον φούρνο για άλλα 20'. Όταν ψηθούν, όπως είναι ζεστά, τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.