COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχάρι με oyster sauce


11 Ιανουαρίου 2014

Για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Υλικά για 6 άτομα: 600 γρ. νουά μοσχαριού 2 σκελίδες σκόρδο Μισό φλιτζάνι φυλλαράκια κόλιανδρου 1/2 κ.γ. πιπέρι 1 κ.σ. fish sauce 3 κ.σ. ουίσκι 2 κ.σ. ζ'άχαρη 2 κ.γ. κάρι σε σκόνη

Διαδικασία: Αφού πλύνετε το μοσχάρι, το κόβετε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το σκόρδο, τα φύλλα κόλιανδρου και το πιπέρι και τα χτυπάτε όλα μαζί. Βάζετε σε ένα μπολ τις φέτες το μοσχάρι, ρίχνετε πάνω τους το μείγμα και φροντίζετε να πάει παντού. Προσθέτετε τη fish sauce, την oyster sauce, το ουίσκι, τη ζάχαρη και το κάρι, ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μοσχάρι να μαριναριστεί για 2-3 ώρες. Τηγανίζετε το μοσχάρι σε καυτό λάδι και μετά στραγγίζετε καλά. Το σερβίρετε με ρύζι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.