Καυτερή συνταγή.
Υλικά:750 γρ. φιλέτα μοσχαριού 100 ml. soy sauce 10 ml. fish sauce Τζίντζερ φρεσκτριμμένο Αγγούρι ψιλοκομμένο Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο Αλάτι και πιπέρι Αν έχετε και 1/2 κ.γ.chilli oil και 4 κ.σ. ρυζόξιδο Ραπανάκι για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία:Αλατοπιπερώνετε το μοσχάρι. Το μαρινάρετε για 2 ώρες τουλάχιστον μέσα στο μείγμα από soy sauce, fish sauce, τζίντζερ, chilli oil και ρυζόξιδο. Το ψήνετε στο γκριλ μέχρι να γίνει μέτριο ή μέτριο-άψητο. Το κόβετε σε ψιλές φέτες και το σερβίρετε μέσα σε πιάτο που έχετε στρώσει με μαρούλια και έχετε βάλει αγγούρι και ραπανάκια γύρω-γύρω (αν θέλετε). Πάνω στο κρέας ρίχνετε κουταλιές από τη μαρινάδα και επιπλέον φρέσκο κόλιανδρο και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.