Νόστιμο πιάτο για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους της Κυριακής.Υλικά:2 κιλά spare ribs
2 κ.σ. light soy sauce
4 φέτες φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ζάχαρη ή 4 κουταλιές μέλι
60 ml. ουίσκι ή σάκε
50 ml. ηλιέλαιο η σουσαμέλαιο
2 1/2 φλιτζάνι ζωμός κότας
Αλάτι
ΠιπέριΔιαδικασία:Ανακατεύετε τα υλικά σε ένα μπολ και μαρινάρετε το κρέας μέσα στο μείγμα για τουλάχιστον 2 ώρες. Τοποθετείτε σε μια σχάρα το κρέας με ένα ταψί από κάτω και ψήνετε στους 200 βαθμούς με grill αέρα για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν crispy.
Tip: Μπορείτε να τα συνοδεύσετε και με μακαρόνια.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο