COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χοιρινά spare ribs


2 Φεβρουαρίου 2014

Νόστιμο πιάτο για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους της Κυριακής. Υλικά: 2 κιλά spare ribs 2 κ.σ. light soy sauce 4 φέτες φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ζάχαρη ή 4 κουταλιές μέλι 60 ml. ουίσκι ή σάκε 50 ml. ηλιέλαιο η σουσαμέλαιο 2 1/2 φλιτζάνι ζωμός κότας Αλάτι Πιπέρι Διαδικασία: Ανακατεύετε τα υλικά σε ένα μπολ και μαρινάρετε το κρέας μέσα στο μείγμα για τουλάχιστον 2 ώρες. Τοποθετείτε σε μια σχάρα το κρέας με ένα ταψί από κάτω και ψήνετε στους 200 βαθμούς με grill αέρα για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν crispy. Tip: Μπορείτε να τα συνοδεύσετε και με μακαρόνια. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.