COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Spaghetti με λάδι και chilli


8 Φεβρουαρίου 2014

Μια διαφορετική μακαρονάδα.

Υλικά: 500 γρ. spaghetti 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κ.γ. νιφάδες chilli Αλάτι

Διαδικασία: Βράζετε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτετε αλάτι και βράζετε τα spaghetti al dente. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το σκόρδο, το τσιγαρίζετε μέχρι να πάρει χρώμα (30 δευτερόλεπτα περίπου) και μετά αφαιρείτε με μια τρυπητή κουτάλα. Βάζετε στο τηγάνι τα spaghetti, το chilli, λίγο αλάτι και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε αμέσως χωρίς τυρί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.