COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Bavaroise γιαουρτιού με μέλι


6 Απριλίου 2014

Υλικά:400 ml. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. μέλι 6 τεμ. ζελατίνη 160 γρ. ζάχαρη λευκή ή μαύρη 500 ml. γάλα

Διαδικασία:Βάζετε το γάλα να βράσει. Μόλις πάρει βράση, το αποσύρετε από τη φωτιά. Παράλληλα χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη. Σε λίγο κρύο νερό μαλακώνετε τα φύλλα ζελατίνης, τα προσθέτετε στο γάλα και όλα μαζί στο μπολ με τους κρόκους και τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά. Ρίχνετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά το μείγμα. Το βάζετε μέσα σε μια κατσαρόλα και συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1-2 λεπτά. Το μοιράζετε σε ειδικά φορμάκια και το αφήνετε να κρυώσει. Το αναποδογυρίζετε σε πιατάκια και σερβίρετε προσθέτοντας το μέλι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.