Σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί. Υλικά για 2 άτομα: 250 γρ. αρωματικά χόρτα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 100 γρ. χτένια καθαρισμένα 3 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί Χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία: Πλένετε τα χόρτα, τα βάζετε σε βαθύ μπολ, αναμειγνύετε με δυο κουταλιές ελαιόλαδο και τα μοιράζετε σε 2 πιάτα. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτετε το σκόρδο και τα χτένια. Σοτάρετε για περίπου τέσσερα λεπτά και σβήνετε με το κρασί. Τα αφήνετε άλλα τέσσερα λεπτά στη φωτιά και προσθέτετε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Μοιραζετε τα χτένια στα πιάτα και σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.