COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Βάλτε το ταλαγάνι στη διατροφή σας


25 Ιουνίου 2014

Με εύκολες και γευστικές συνταγές.

Το ταλαγάνι είναι ένα χειροποίητο παραδοσιακό τυρί, που μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό πέρασμα από το τηγάνι ή τη σχάρα και είναι έτοιμο για να γίνει ο ιδανικός μεζές αλλά και να συμπληρώσει γευστικά, σύνθετα πιάτα με απαιτήσεις. Παρακάτω θα βρείτε μικρά tips, που θα σας βοηθήσουν να εντάξετε το ταλαγάνι στις συνταγές σας και να τους δώσετε υπέροχη γεύση.

Τηγανίστε το σκέτο και φτιάξτε το νοστιμότερο σαγανάκι.

• Κόψτε κύβους, περάστε το από το τηγάνι και φτιάξτε μια δροσερή και υγιεινή σαλάτα λαχανικών.

Συνοδεύστε τη μοσχαρίσια μπριζόλα σας με μια φέτα ταλαγάνι ψητή.

Ψήστε το και συνοδεύστε τις φουρνιστές γλυκοπατάτες σας, απογειώνοντας τη συνταγή.

ΤΑΛΑΓΑΝΙ1

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, χρησιμοποιήστε το και σε άλλες συνταγές και δώστε γρήγορες και νόστιμες λύσεις στη μαγειρική σας.

Οι φωτογραφίες είναι από τις δημιουργίες του Λ.Λαζάρου που μπορείτε να βρείτε στο FB facebook.com/talagani.gr αλλά και στην ιστοσελίδα του προϊόντος epirus.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.