Μια δροσερή συνταγή από το σεφ Σπύρο Μαριάτο. Δοκιμάστε την! Υλικά: 300 γρμ αγγούρι (χωρίς τα σπόρια) 300 γρμ πεπόνι 20 μέτριες γαρίδες 1 μοσχολέμονο 2 φρέσκα τσίλι ψιλοκομμένα 2 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο 2 κ.σ κόλιανδρο ψιλοκομμένο 4 κ.σ ελαιόλαδο Αλάτι /πιπέρι
Προετοιμασία: Γεμίζετε μια μέτρια κατσαρόλα με νερό και την βάζετε σε μέτρια φωτιά για να βράσετε τις γαρίδες. Όταν βράσει το νερό, ρίχνετε τις γαρίδες και βράζετε για 4 με 5 λεπτά ,στην συνέχεια τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν ώστε να τις καθαρίσετε. Σε ένα μεγάλο μπολ, κόβετε το αγγούρι και το πεπόνι σε ομοιόμορφα κυβάκια. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά μας και τα τσίλι. Στην συνέχεια αναμειγνύετε τις γαρίδες το χυμό και το ξύσμα από το μοσχολέμονο, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε σε ατομικά μπολ η σε μια σαλατιέρα.
Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες συνταγές στο www.amscakes.com. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.