Υλικά:4 φλιτζ. ψιλοκομμένο λάχανο
Λίγο τόνο, στραγγισμένο από το υγρό του
3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/3 φλιτζ. σέλινο
1/4 φλιτζ. καβουρδισμένοι ηλιόσποροι
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα
3 κ.σ. κάπαρη
Ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
Ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
Διαδικασία:Βάζετε το λάχανο σε ένα μεγάλο μπολ και προοσθέτετε το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, προσθέτετε τον τόνο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύετε με ένα πιρούνι, σπάζοντας τον τόνο. Προσθέστε τους σπόρους ηλιόσπορου, το τυρί και την κάπαρη. Προσθέστε λίγο λάδι εάν χρειάζεται και φρέσκο χυμό λεμονιού αλλά και αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση. Προσθέστε το μείγμα τόνου στο μπολ με το λάχανο και ανακατέψτε καλά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.